javoue Опубликовано: 9 января Поделиться Опубликовано: 9 января (изменено) 0th_ javoue 09/01/2024 Изменено 12 января пользователем javoue BOB4APA 1 Ссылка на комментарий
BOB4APA Опубликовано: 9 января Поделиться Опубликовано: 9 января в бан нищего javoue 1 Ссылка на комментарий
BOB4APA Опубликовано: 12 января Поделиться Опубликовано: 12 января Кілька простих порад допоможуть вам приготувати смачні млинці: Всі компоненти для тіста можуть бути як з холодильника, так і нагріті до кімнатної температури. Різниці немає. Чим жирніше буде молоко, тим насиченіше смак отримаєте. Щоб ваше млинцеве тісто вийшло однорідним та без грудочок, додавайте борошно порціями та постійно вимішуйте його. Цукор використовуйте до свого смаку. Але зауважу, чим його більше, чим більш підсмажені млинці отримаєте. Обов’язково залиште готове тісто відпочити на 10 хвилин, щоб розійшлася клітковина та ваші млинці не рвалися в процесі смаження. Оберіть пательню з антипригарним покриттям. Її потрібно лише трішки змастити олією. Або за бажанням робіть так, як готували наші пращури – змащували шматком сала. Не переживайте, на смаку це не відобразиться. Ссылка на комментарий
danik0707 Опубликовано: 2 марта Поделиться Опубликовано: 2 марта Закрыто. Недоcтаточно оcнований для выдачи бана. Ссылка на комментарий
Рекомендованные сообщения