Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Кілька простих порад допоможуть вам приготувати смачні млинці:

Всі компоненти для тіста можуть бути як з холодильника, так і нагріті до кімнатної температури. Різниці немає.

Чим жирніше буде молоко, тим насиченіше смак отримаєте.

Щоб ваше млинцеве тісто вийшло однорідним та без грудочок, додавайте борошно порціями та постійно вимішуйте його.

Цукор використовуйте до свого смаку. Але зауважу, чим його більше, чим більш підсмажені млинці отримаєте.

Обов’язково залиште готове тісто відпочити на 10 хвилин, щоб розійшлася клітковина та ваші млинці не рвалися в процесі смаження.

Оберіть пательню з антипригарним покриттям. Її потрібно лише трішки змастити олією. Або за бажанням робіть так, як готували наші пращури – змащували шматком сала. Не переживайте, на смаку це не відобразиться.

Ссылка на комментарий
  • 1 месяц спустя...
Гость
Эта тема закрыта для дальнейших сообщений.
  • Сейчас на странице   0 пользователей

    • Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
×
×
  • Создать...