javoue Опубликовано: 9 января 2024 Опубликовано: 9 января 2024 (изменено) 0th_ javoue 09/01/2024 Изменено 12 января 2024 пользователем javoue BOB4APA 1
BOB4APA Опубликовано: 12 января 2024 Опубликовано: 12 января 2024 Кілька простих порад допоможуть вам приготувати смачні млинці: Всі компоненти для тіста можуть бути як з холодильника, так і нагріті до кімнатної температури. Різниці немає. Чим жирніше буде молоко, тим насиченіше смак отримаєте. Щоб ваше млинцеве тісто вийшло однорідним та без грудочок, додавайте борошно порціями та постійно вимішуйте його. Цукор використовуйте до свого смаку. Але зауважу, чим його більше, чим більш підсмажені млинці отримаєте. Обов’язково залиште готове тісто відпочити на 10 хвилин, щоб розійшлася клітковина та ваші млинці не рвалися в процесі смаження. Оберіть пательню з антипригарним покриттям. Її потрібно лише трішки змастити олією. Або за бажанням робіть так, як готували наші пращури – змащували шматком сала. Не переживайте, на смаку це не відобразиться.
danik0707 Опубликовано: 2 марта 2024 Опубликовано: 2 марта 2024 Закрыто. Недоcтаточно оcнований для выдачи бана.
Рекомендованные сообщения