DreakeBanned Опубликовано: 20 января Опубликовано: 20 января 31 минуту назад, Mladshiy сказал: я) ХАХ сосешь щас ? Ответь
BOB4APA Опубликовано: 22 января Опубликовано: 22 января Крок 1 Помийте картоплю у тій кількості, яка бажаєте посмажити. Почистіть і поріжте великими скибочками. Кожен шматочок повинен бути десь 2 см завширшки. Крок 2 Обполосніть картоплю й викладіть на паперовий рушник, щоб у нього стекла вода. Можна також промокнути рушником згори. Крок 3 Розігрійте пательню. Налийте на неї невелику кількість оливкової олії, приблизно 2 столові ложки. Тепер, щоб надати картоплі приємного аромату відріжте від вершкового масла невеликий шматочок (приблизно 30 г) і покладіть на пательню з оливковою. Температура горіння цих масел різна, але якщо їх змішати — отримаємо приємний смак і аромат. Крок 4 Візьміть 2 головки часнику і роздушіть ножем, приберіть лушпиння і відправте до олії на пательні. Зменшіть температуру на плиті до мінімуму і нехай часник віддасть свої аромати олії. Крок 5 Перекладіть картоплю з рушника в окрему миску і додайте спеції. Це може бути сіль і суміш мелених перців, але також можна додати й інші, наприклад, італійські трави. Крок 6 Приберіть з пательні часник — він віддав усі аромати і більше не потрібен. Тепер перекладіть вашу картоплю на пательню. Смажити варто на середньому вогні, періодично помішуючи, 5 хвилин, а коли картопля зарум'яниться, перемкнути режим на плиті на мінімум і смажити ще 10 хвилин. Смачного!
Mladshiy Опубликовано: 23 января Автор Опубликовано: 23 января 1 час назад, damage сказал: я своей грязной жопой тебе на рот села ну да на рот акио младшего
yelie Опубликовано: 23 января Опубликовано: 23 января 45 минут назад, Mladshiy сказал: ну да на рот акио младшего на твой
Рекомендованные сообщения