Перейти к публикации

посторние сыллки


Рекомендованные сообщения

Опубликовано:

Крок 1

Помийте картоплю у тій кількості, яка бажаєте посмажити. Почистіть і поріжте великими скибочками. Кожен шматочок повинен бути десь 2 см завширшки.

Крок 2

Обполосніть картоплю й викладіть на паперовий рушник, щоб у нього стекла вода. Можна також промокнути рушником згори.

Крок 3

Розігрійте пательню. Налийте на неї невелику кількість оливкової олії, приблизно 2 столові ложки. Тепер, щоб надати картоплі приємного аромату відріжте від вершкового масла невеликий шматочок (приблизно 30 г) і покладіть на пательню з оливковою. Температура горіння цих масел різна, але якщо їх змішати — отримаємо приємний смак і аромат.

Крок 4

Візьміть 2 головки часнику і роздушіть ножем, приберіть лушпиння і відправте до олії на пательні. Зменшіть температуру на плиті до мінімуму і нехай часник віддасть свої аромати олії.

Крок 5

Перекладіть картоплю з рушника в окрему миску і додайте спеції. Це може бути сіль і суміш мелених перців, але також можна додати й інші, наприклад, італійські трави.

Крок 6

Приберіть з пательні часник — він віддав усі аромати і більше не потрібен. Тепер перекладіть вашу картоплю на пательню. Смажити варто на середньому вогні, періодично помішуючи, 5 хвилин, а коли картопля зарум'яниться, перемкнути режим на плиті на мінімум і смажити ще 10 хвилин.

Смачного!

Гость
Эта тема закрыта для дальнейших сообщений.
  • Сейчас на странице   0 пользователей

    • Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
×
×
  • Создать...