KennyButterFly Опубликовано: 13 мая 2020 Опубликовано: 13 мая 2020 (изменено) BergmanLeg1tKenny_12.05.2020 Изменено 13 мая 2020 пользователем KennyButterFly
KennyButterFly Опубликовано: 22 мая 2020 Автор Опубликовано: 22 мая 2020 (изменено) Легитлегит? этот челик сосал всем в 3 бара, потом, как я его попросил зарекать, он отлетел в 2 бара аххах Изменено 22 мая 2020 пользователем KennyButterFly
KennyButterFly Опубликовано: 22 мая 2020 Автор Опубликовано: 22 мая 2020 Читов нет, автор просто нубикя выебал этого ноунейма со счетом 10 2
Mercenary_ Опубликовано: 22 мая 2020 Опубликовано: 22 мая 2020 я выебал этого ноунейма со счетом 10 2 Людина ти слабкий тобі побили обличчя і викинули на смітник як собаку 14 річний урод, змирися ти зганьбився Лох Колгоспний ти мяско шинка все поки я їсти сало з травичкою
Mercenary_ Опубликовано: 22 мая 2020 Опубликовано: 22 мая 2020 я выебал этого ноунейма со счетом 10 2Як що справи гірський орк
KennyButterFly Опубликовано: 22 мая 2020 Автор Опубликовано: 22 мая 2020 я не понимаю зачем в тему пишут ноунеймы которым чтоб обрести такой скилл как у меня нужно играть всю жизнь
Mercenary_ Опубликовано: 22 мая 2020 Опубликовано: 22 мая 2020 я не понимаю зачем в тему пишут ноунеймы которым чтоб обрести такой скилл как у меня нужно играть всю жизньДай спокійно поїсти сало з травичкою вбивця тролів сковорідка ти жирна тебе жорстко виєбалі в своєму відео гірський орк йди додому на гору до своєї орчіхе карині поспи відпочинь і залишися там на своїй горі слабак а я пішов далі їсти сало з травичкою а ти падальник їж лайно моє рабиня я відправлю тебе на каменоломню до твого батька распіздяй довбати каміння головою ти мене зрозумів чернігівський шизоид
KennyButterFly Опубликовано: 22 мая 2020 Автор Опубликовано: 22 мая 2020 (изменено) Дай спокійно поїсти сало з травичкою вбивця тролів сковорідка ти жирна тебе жорстко виєбалі в своєму відео гірський орк йди додому на гору до своєї орчіхе карині поспи відпочинь і залишися там на своїй горі слабак а я пішов далі їсти сало з травичкою а ти падальник їж лайно моє рабиня я відправлю тебе на каменоломню до твого батька распіздяй довбати каміння головою ти мене зрозумів чернігівський шизоидноунейм ебаный че ты несешь1к просмотров чел удались наухй) Изменено 22 мая 2020 пользователем KennyButterFly
Рекомендованные сообщения