Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Опубликовано: (изменено)

Легит

легит? этот челик сосал всем в 3 бара, потом, как я его попросил зарекать, он отлетел в 2 бара аххах

Изменено пользователем KennyButterFly
Опубликовано:

я выебал этого ноунейма со счетом 10 2

Людина ти слабкий тобі побили обличчя і викинули на смітник як собаку 14 річний урод, змирися ти зганьбився Лох Колгоспний ти мяско шинка все поки я їсти сало з травичкою
Опубликовано:

я не понимаю зачем в тему пишут ноунеймы которым чтоб обрести такой скилл как у меня нужно играть всю жизнь

Дай спокійно поїсти сало з травичкою вбивця тролів сковорідка ти жирна тебе жорстко виєбалі в своєму відео гірський орк йди додому на гору до своєї орчіхе карині поспи відпочинь і залишися там на своїй горі слабак а я пішов далі їсти сало з травичкою а ти падальник їж лайно моє рабиня я відправлю тебе на каменоломню до твого батька распіздяй довбати каміння головою ти мене зрозумів чернігівський шизоид
Опубликовано: (изменено)

Дай спокійно поїсти сало з травичкою вбивця тролів сковорідка ти жирна тебе жорстко виєбалі в своєму відео гірський орк йди додому на гору до своєї орчіхе карині поспи відпочинь і залишися там на своїй горі слабак а я пішов далі їсти сало з травичкою а ти падальник їж лайно моє рабиня я відправлю тебе на каменоломню до твого батька распіздяй довбати каміння головою ти мене зрозумів чернігівський шизоид

ноунейм ебаный че ты несешь

1к просмотров чел удались наухй)

Изменено пользователем KennyButterFly
  • 3 недели спустя...
Гость
Эта тема закрыта для дальнейших сообщений.
  • Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...