Pwego Опубликовано: 6 сентября 2016 Опубликовано: 6 сентября 2016 Хаю-хай, гайсы, я решил написать свой стих. Жду позитивные оценки, и еще, стих писал я сам!! В интернете плагиат моих стихов. Мы, беларусы — мірныя людзі,Сэрцам адданыя роднай зямлі,Шчыра сябруем, сілы гартуемМы ў працавітай, вольнай сям’і. Слаўся, зямлі нашай светлае імя,Слаўся, народаў братэрскі саюз!Наша любімая маці-Радзіма,Вечна жыві і квітней, Беларусь! Разам з братамі мужна вякаміМы баранілі родны парог,У бітвах за волю, бітвах за долюСвой здабывалі сцяг перамог! Слаўся, зямлі нашай светлае імя,Слаўся, народаў братэрскі саюз!Наша любімая маці-Радзіма,Вечна жыві і квітней, Беларусь! Дружба народаў — сіла народаў —Наш запаветны, сонечны шлях.Горда ж узвіся ў ясныя высі,Сцяг пераможны — радасці сцяг! Слаўся, зямлі нашай светлае імя,Слаўся, народаў братэрскі саюз!Наша любімая маці-Радзіма,Вечна жыві і квітней, Беларусь! DexterB, Janet14 и Winnipuh 3
DexterB Опубликовано: 6 сентября 2016 Опубликовано: 6 сентября 2016 11 тонн картофеля из 10. http://i.imgur.com/Aq4xoUF.png
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас