xs_Spudi Опубликовано: 20 марта 2021 Опубликовано: 20 марта 2021 1. Shinmura_2. xs_Spudi3. 20.03.20214. https://youtu.be/KV2H6fI4GuI5. Читы
Zhenya Опубликовано: 20 марта 2021 Опубликовано: 20 марта 2021 1Сало їдять українці, сало вживають щодня,В селах, у кожній хатинці, є вітчизняна свиня.Сало з дитинства люблю я, на дотик приємне й на смак,З ним під подушкою сплю я, від сала не схуднеш ніяк.Приспів:Ой, сало, сало, сало, українське сало,Ой, яке ж воно смачне і його завжди мало,Я до сала вже так звик, є цибуля і часник,Покладеш сало на язик.Сало, сало, сало, українське сало,Українцям того сала завжди буде мало.Щоб у вас і у нас все завжди стояло,Треба їсти наше сало.2Не треба нам «Снікерс» і йогурт, не хочу в Нью-Йорк і Париж,Дай найріднішого його – сала шматочок відріж.Не треба ні ложки, ні вилки, сало рукою візьму,Вип’ю я чарку горілки і сала не дам нікому.Приспів.Програш.3Нюхають токсикомани, наркомани на голці сидять,Негри теж люблять банани, а у Франції жабу їдять.Нам не потрібні гостинці, з далеких заморських країв,Сала давай українцю – і найщасливіший він.Приспів.4На сході їдять рибу-суші, сала не їли вони,Жирні ріднесенькі хрюші, смачненькі мої кабани.Все, що на сало так схоже я буду їсти ням-ням,Сала й здоров’я, дай боже, всім українським сім’ям. xs_Spudi 1
Suzex Опубликовано: 21 марта 2021 Опубликовано: 21 марта 2021 Закрыто. Не по форме.Ник в первом пункте не совпадает с ником на видео. xs_Spudi 1
Рекомендованные сообщения