Перейти к публикации

Hamelionchik

Игрок
  • Публикаций

    4
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Посетители профиля

45 просмотров профиля

Достижения Hamelionchik

  1. Пробували всьо, удаляв, отключав анти вирус, ...... Запускаю другой лаунчер вайма тестовий видае ошыбку шось таке javaio. Oi........... 522 URL И сыллка на сайт, перехожу, на том сайте така картина: Типа мой пк потом зелёная стрелка, картинка облака написано Warszawa потом картинка модема и красна стрелка под модемом айпи вайма шось таке. Шо делать?
  2. 1. Demon_Seaka 2. Hamelionchik 3. Гріфер сказал что бесплатно тепне в енд мір і загріферел, не только меня 4.відео https://youtu.be/Hxm824GNZDA, Тп в край https://imgur.com/gallery/vZFnO0A 5. 30.12.2018 6. Подалби жалобу раніше но долго не потверждалі акаунт і да ми йому написали шо для цього е пвп зона а он ответіл: ахахах. 6.41 сікунда кого тп в край!!! Видно погано но я думаю цього достаточно і у мене іще є вопрос чого в енд мири можна pvp? І важка зробить шоб показувало хто кого убив??
  3. Hamelionchik

    Гріфер

    1. Demon_Seaka 2. Hamelionchik 3. Гріфер сказал что бесплатно тепне в енд мір і загріферел, не только меня 4.https://imgur.com/gallery/gAPaMgC 5. 30.12.2018 6. Подалби жалобу раніше но долго не потверждалі акаунт і да ми йому написали шо для цього е пвп зона а он ответіл: ахахах
×
×
  • Создать...