Перейти к публикации

AlokymLVIV28

Игрок
  • Публикаций

    19
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Забанен

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Львів

Посетители профиля

78 просмотров профиля

Достижения AlokymLVIV28

  1. КОЖНОГО РАЗУ, вранці чи ввечері, коли заходжу у annihilation, бачу чіттерів! НАДОЇЛО! Пошліть туди адмінів! Весь час чи базу зносять 15 хп секунду, чи алмазник зі спідхаком на першій фазі, чи все нараз! Грати неможливо! Ні одної битви (буквально) без чітів! Відправте туди адміністрацію! Зробіть хоч ЩОСЬ! Зробіть програму, яка кікає гравця, коли він ламає базу швидше, ніж золота кирка на ефективність 2!
  2. Я думаю, можна оновити лаунчер так, щоб він робив скріни сам і відправляв куди треба.
  3. Пропоную таку функцію: коли гравець бачить чіттера, він пише /cheater (чи щось інше). Тоді у нього відкривається вікно (як на скайворсі після смерті, там тиснеш на голови і тп до гравця). У цьому вікні гравець вибирає чіттера.(Не пише ім'я в чаті, бо у чіттерів зазвичай такі ніки, що не зрозумієш, чи там велике "о", чи нуль і тому подібне). Тоді сервер робить скрін ЕКРАНУ ЧІТТЕРА і десь зберігає (коли це чіттер, у нього в кутку екрану є напис з назвою чіта і які чіти активовані; можна буде побачити, чи є чіт, що бачить скрині крізь блоки і т.д.) Потім адмін дивиться на скрін і вирішує, чіттер це, чи ні. На цю команду потрібно буде установити кудаун, щоб забагато скрінів не було. RUS: Предлагаю такую ​​функцию: когда игрок видит читера, он пишет "/cheater" (или что-то другое). Тогда у него открывается окно (как на скайворсе после смерти, там жмешь на головы и тп к игроку). В этом окне игрок выбирает читера. (Не пишет его имя в чате, потому что у читеров обычно такие сложние ники,что не поймешь,или там большое "о", или ноль и т.п.). Тогда сервер делает скрин ЭКРАНА ЧИТТЕРА и где-то сохраняет (imgur). (Если это читер, у него в углу экрана есть надпись с названием чита и которые читы активированы; можно будет увидеть, есть ли чит, что видит сундуки сквозь блоки и т.д.) Затем админ смотрит на скрин и решает, читтер это или нет. На эту команду нужно будет установить кудаун, чтобы много скринов не было(10 минут).
  4. Пробачте, що пишу українською. Просто по-російськи у мене погана орфографія. Нова роль для annihilation: будівельник. Речі: дерев'яна сокира, дерев'яна лопата, ножиці (НЕ має меча і кирки) і активуючий предмет (на вибір адмінів). При кліку на цей предмет раз на 5 хвилин (минут) будівельник вибирає, що йому видадуть: або(или) 2 стаки дошок, або стак землі, або стак шерсті. Інтерфейс, як у коробки барда. З цих ресів він будує стінку, що заважає ворогам добратись до нексусу. Нюанси: кирку мають всі, тому камінь давати тупо; нормальну сокиру мають рідше, у більшості - стартова дерев'яна сокира; лопати чи ножиць майже ні в кого нема. Плюси земля ) + коли будувати горизонтальними смугами (приклад: дерево ), ворог муситиме мати хоча б два інтрументи, щоб пробити стінку земля ) + стіна не пропадає після смерті гравця + коли у ворога не буде інструментів чи блоків, він довго думатиме, як обійти стіну. За той час можна вбити + можна землею і шерстю загородити ворогу шахти чи ще щось важливе. Їм доведеться купувати залізо (коли на перших етапах), тому прорватися можна буде завжди , але це заповільнить розвиток ворога. Мінуси: - деякі класи можуть перестрибнути стіну - можна просто ставити під себе блоки і пройти так стіну. Проте тебе можуть скинути, а коли ти у інвізі, тебе вичислять - треба зробити діру для тіммейтів (ворог не зразу здогадається, тому час все одно витрачається) - нуби-тіммейти, що сліпі і не бачать, де діра, а ламають стінку - з теперішніми картами і їх приватом неможливо збудувати ідеально захищаючу стіну. Тому рекомендую чуть-чуть змінити карти І не кричіть, що я українець. Я вам зла не бажаю.
×
×
  • Создать...